Specialisten vochtbestrijding

Vochtbestrijding

Niets is zo vervelend als een lekkage of schimmelvorming in huis. Wat begint met niet goed sluitende deuren of een kromtrekkende en kierende vloer, kan uitmonden in een vocht nachtmerrie. Bij twijfel adviseren wij u dan ook om actie te ondernemen. Op de website van Vereniging Eigen Huis (VEH) kunt u bijvoorbeeld zelf al op objectieve wijze achterhalen wat de mogelijke oorzaken van vochtproblemen zijn en wat u daaraan kunt (laten) doen. Maar wij komen uiteraard net zo snel even bij u langs voor een vrijblijvend en kosteloos advies. Dan weet u direct waar u aan toe bent. Aarzel niet en bel ons voor een afspraak. Onze vochtbestrijding specialisten adviseren en helpen u graag.

Vocht bestrijden via professionals

Vanuit onze jarenlange ervaring in het adequaat isoleren van woningen, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om er voor te zorgen dat vocht in huis geen kans krijgt. Isoprofs is een, door het Instituut voor Keuring en Onderzoek van Bouwmaterialen (IKOB) en BV Kwaliteitsverklaringen Bouw (BKB), gecertificeerde onderneming en voldoet daarmee aan strenge richtlijnen. Daarnaast werken we volgens een KOMO procescertificaat, hét nationale keurmerk voor de bouwsector, een door VROM geaccepteerd bewijs dat aan het bouwbesluit wordt voldaan. Wij zijn gespecialiseerd in het na-isoleren van woningen én het bestrijden van vocht in woningen. Iets wat wij bijvoorbeeld standaard doen door roosters te plaatsen en gebruik te maken van de vaak (zeker in nieuwbouw) reeds aanwezige mechanische afzuiging in woningen door simpelweg de instelling aan te passen.

Maar waar hebben we het dan eigenlijk over? Hoewel er veel meer vochtproblemen te benoemen zijn, focussen wij ons binnen Isoprofs met name op de belangrijkste oorzaken die zich het beste laten beschrijven als optrekkend vocht. Isoprofs Nederland onderscheid zich met twee vormen van vochtbestrijding, namelijk:

Hebt u van een van bovenstaande zaken last en bent u in het bezit van een koopwoning? Aarzel niet en bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend en kosteloos advies of offerte over vochtbestrijding. De beste oplossing is altijd afhankelijk van onder andere uw situatie en de staat van uw woning.

offerte-aanvragen-isoprofs

Wat kunt u zelf doen aan vochtbestrijding?

Ieder huis produceert 10 liter vocht per dag. Het is belangrijk dat u uzelf aanleert om iedere dag tenminste een paar minuten ramen en deuren tegen elkaar open zetten. Zowel ventileren als luchten is belangrijk om een optimale vochtbalans in huis te realiseren, want wist u bijvoorbeeld dat een gemiddeld gezin zo’n 10 liter vocht per dag produceert? Tien literflessen water per dag, naast mogelijke bouwkundige vochtproblemen kunnen natuurlijk hun tol gaan eisen in uw woning. Hoog tijd voor verandering en vochtbestrijding dus.

Isoprofs BV | Tiendschuur 14 | NL-5768 SB Meijel (Bedrijventerrein De Wielen) | T+31 (0)800 47 67 763 | F +31 (0)77 46 64 085 | info@isoprofs.nl
Isoprofs heeft vestigingen in Meijel, Almere, Hasselt (B) en Lokeren (B) | IBAN NL 68 Rabo 0121980502 | BIC Rabo NL 2U| Rabobank 121980502 | BTW nr NL 820787863 B01 | KvK 17252748